Κίνα Αυτόματα τρόφιμα που κατασκευάζουν τη μηχανή κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jackson

Τηλεφωνικό νούμερο : 008618866294422

WhatsApp : +008618866294422

Free call

Η πρώτη αυτόματη πρωτεϊνική popcorn μηχανή γεννήθηκε!

June 27, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η πρώτη αυτόματη πρωτεϊνική popcorn μηχανή γεννήθηκε!

Πολλοί άνθρωποι συμφωνούν ότι το γούστο popcorn σε μια κινηματογραφική αίθουσα είναι ένα από τα πράγματα που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην καταναλωτική ικανοποίηση. Σήμερα, popcorn δεν είναι πλέον το αποκλειστικό δικαίωμα των κινηματογραφικών αιθουσών. Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν την περισσότερες ποικιλία και γεύση έτοιμο για κατανάλωση popcorn για να απολαύσουν τους κινηματογράφους. Εντούτοις, αν και το γούστο και η διατροφή popcorn καινοτομούν συνεχώς, λόγω της αυξανόμενης ομοιογένειας της αγοράς, καινοτομία από άλλες προοπτικές έχει γίνει το κλειδί που κερδίζει.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η πρώτη αυτόματη πρωτεϊνική popcorn μηχανή γεννήθηκε!  0

Μια επιχείρηση που εδρεύει σε Qingdao, Κίνα, έχει αρχίσει με μια πρωτεϊνική popcorn μηχανή στη λειτουργική περιοχή. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της popcorn μηχανής είναι ότι μπορεί να παραγάγει 10 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά την εξυπηρέτηση. Είναι ένα είδος αέρας-ξεφυσώ-popcorn, και whole-grain και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά χαρακτηριστικά γνωρίσματά του τα μη-ΓΤΟ, έχουν κερδίσει την προσοχή και την εύνοια της καταναλωτικής αγοράς. Μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό το καινοτόμο προϊόν είναι μια σημαντική ανακάλυψη.

 

Παρόμοια με παραδοσιακό popcorn, η διαδικασία παραγωγής πρωτεϊνικό popcorn περιλαμβάνει επίσης βήματα την ανατίναξη, την ξήρανση, του ανακατώματος, της ψύξης και του άλλου, που απαιτούν τη χρήση του μπλέντερ, το λέβητα, τη μηχανή συσκευασίας και άλλο μηχανικό εξοπλισμό. Πρωτεϊνικό popcorn είναι λειτουργικό και πιό θρεπτικό, έτσι είναι ασφαλές να φάει. Μια φορά κι έναν καιρό, popcorn έγινε συνήθως στην οδό χωρίς σύγχρονο εξοπλισμό επεξεργασίας, χρησιμοποιώντας έναν παλαιό μετατροπέα, ο οποίος έχει γίνει μια μνήμη παιδικής ηλικίας για πολλούς ανθρώπους.

 

Ο παλαιός μετατροπέας έχει έναν ορισμένο κίνδυνο στη ασφάλεια των τροφίμων, επειδή οι πρώτες ύλες εξοπλισμού της περιέχουν το μόλυβδο, μετά από υψηλής θερμοκρασίας θα λειώσει ένα συγκεκριμένο ποσό του μολύβδου, και μερικοί από το μόλυβδο θα γίνουν ατμός και καπνός, όχι μόνο ζημία στα τρόφιμα και ρύπανση του περιβάλλοντος. Μέχρι τώρα, η βιομηχανική παραγωγή popcorn είναι πολύ ασφαλέστερη, ο γενικός εξοπλισμός επεξεργασίας γίνεται του ανοξείδωτου ή σύμφωνα με τα εθνικά υλικά βαθμού τροφίμων, έβαλε ένα τέλος στα τρόφιμα προβλήματα στο στάδιο της παραγωγής και της επεξεργασίας και των επαφών και της ασφάλειας εξοπλισμού. Μπορεί να δει ότι τα σύγχρονοι μηχανήματα και ο εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων είναι εγγυημένοι από την άποψη της ασφάλειας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η πρώτη αυτόματη πρωτεϊνική popcorn μηχανή γεννήθηκε!  1

Η μίξη popcorn απαιτεί τη χρήση ενός δοχείου ανακατώματος. Υπάρχουν ποικίλα ΔΟΧΕΙΑ ανακατώματος στην αγορά, μεταξύ της οποίας τα πλανητικά ΔΟΧΕΙΑ ανακατώματος ευνοούνται από τους χρήστες λόγω των πολλαπλάσιων πλεονεκτημάτων τους. Παρά την απρόβλεπτη καταναλωτική αγορά, οι κατασκευαστές είναι συνεχώς να χρησιμοποιήσουν που αυτοματοποιούνται, τεχνολογικός, υψηλής ποιότητας, προϊόντα πολυ-απόδοσης για να προσελκύσουν τους πελάτες. Παραδείγματος χάριν, το ανακάτωμα πλανητών wok που κατασκευάζεται από τη μηχανική και ηλεκτρική Co. του Macon, ΕΠΕ, με το αυτόματο σύστημα απαλλαγής και τον πλήρη έλεγχο κυκλωμάτων, ενσωματώνει τα πλεονεκτήματά του υψηλής αυτοματοποίησης και κατάλληλης λειτουργίας. Επιπλέον, το δοχείο ανακατώματος έχει επίσης ένα ξύνοντας κατώτατο ανακατώνοντας σύστημα, το οποίο λύνει το πρόβλημα της υψηλής υλικής θρεπτικής σύνθεσης ιξώδους εύκολα που καταστρέφεται σε κάποιο εξοπλισμό.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας