Κίνα Αυτόματα τρόφιμα που κατασκευάζουν τη μηχανή κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jackson

Τηλεφωνικό νούμερο : 008618866294422

WhatsApp : +008618866294422

Free call
Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd

Σφαιρικός ηγέτης της ευφυούς και αυτόματης μηχανής τροφίμων

  • Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Fude Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 2000000-50000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Κίνα Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η Co. μηχανημάτων Fude Qingdao, ΕΠΕ είναι ένας κατασκευαστής των τροφίμων που κατασκευάζει τη μηχανή και τη μηχανή συσκευασίας με τις εξοπλισμένες καλά εξεταστικές εγκαταστάσεις και την ισχυρή τεχνική δύναμη. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε πάνω από 70 χώρες και περιοχές στον κόσμο. Σαν τοπ-οδηγώντας εταιρία για τα κάνοντας και συσκευάζοντας μηχανήματα των τροφίμων, ο στόχος προσφέρει όχι μόνο τον προηγμένο εξοπλισμό με την ανταγωνιστική και οικονομική αποδοτικότητα, αλλά φέρνει στον πελάτη ολόκληρες τις λύσεις για τις απαιτήσεις του πελάτη! Παρέχουμε το σχέδιο, την παραγωγή, τη συνέλευση και την επιτροπή των μικρών ή μέσων γραμμών παραγωγής προϊόντων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη.

 

Κεντρικός αγωγός τα προϊόντα μας: Κεφτές που κατασκευάζει τη μηχανή, φύλλο Samosa που κατασκευάζει τη μηχανή, βιομηχανικό popcorn που κατασκευάζει τη μηχανή, μηχανή συσκευασίας τροφίμων, καλυμμένη κουζίνα κατσαρολών, αυτόματη τηγανίζοντας μηχανή, μπουκάλι που γεμίζει και μηχανή κάλυψης, μηχανή παγώματος τροφίμων, ταξινομώντας μηχανή βάρους, λαχανικό και πλυντήριο φρούτων, μηχανή παρασκευής μικροϋπολογιστών, αβούρτσιστη γεννήτρια diesel και ούτω καθεξής.

 

Η ανάγκη του πελάτη είναι η κινητήρια δύναμή μας για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το προϊόν κορυφαίας ποιότητας στην Κίνα. Για τις αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με μας άμεσα ή το γραφείο το /agent πωλήσεών μας στον παγκόσμιο. Η τεχνική ειδική ομάδα μας είναι στην υπηρεσία σας για 24 ώρες. Είμαστε ευτυχείς να μοιραστούμε τη γνώση μας και να ανυπομονήσουμε να συνεργαστούμε με σας. Το επιπλέον πληροφορίες, παρακαλώ επισκέπτεται: το www.foodmaking-machine.com

 

 

Co. μηχανημάτων Fude Qingdao, ΕΠΕ

Διεύθυνση: No.506 Huicheng Rd, περιοχή Chengyang, πόλη Qingdao, επαρχία Shandong, Κίνα

MOB/WHATSAPP: +86 188-6629-4422 τηλ.: +86 177-5557-0132

ΙΣΤΟΣ: το www.foodmaking-machine.com

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ: Το Fudesales01@hotmail.com

Ιστορία

Από το 2010 έτη, που βρίσκονται σε Qingdao, Κίνα.

Υπηρεσία

Η κύρια μηχανή παρασκευής μπύρας προϊόντων μας, τηγανίζοντας μηχανή, μηχανή πλήρωσης και κάλυψης, καλυμμένη κουζίνα κατσαρολών, ψυκτήρας, μηχανή κεφτών, περιστροφική μηχανή συσκευασίας, φύλλο samosa που κατασκευάζουν τη μηχανή, popcorn μηχανή, λαχανικό και πλυντήριο φρούτων, ταξινομώντας μηχανή βάρους και ούτω καθεξής.

Κίνα Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Έχουμε τις εγκαταστάσεις κατασκευής, την τεράστια αποθήκη εμπορευμάτων, την ισχυρή QC ομάδα, την υπηρεσία μεταπώλησης και τη ερευνητική ομάδα. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών του πέρα από τον κόσμο είναι περίπου $120 εκατομμύρια.

Κίνα Qingdao Fude Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας